Pintxo Met Avocado En Feta
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Pintxo met avocado en feta

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 180℃. Snijd de broden in dikke plakken van 1 cm. Snijd iedere plak vervolgens in bite-size stukjes, leg op een rooster of bakplaat en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak gedurende 6 minuten.
2
Snipper de sjalot. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Schil de avocado en snijd in blokjes. Verbrokkel de feta.
3
Prak in een mengkom de avocado, sjalot, citroensap en -rasp en chilivlokken tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout.
4
Besmeer de stokbroodjes met de avocadopuree. Leg er wat sla op en bestrooi met de feta.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Spaans
Mediterraans
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via