Thuis uit eten: maak je eigen thuis restaurant
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Pintxo met serranoham en walnootpesto

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 180℃. Snijd de broden in dikke plakken van 1 cm. Snijd iedere plak vervolgens in bite-size stukjes, leg op een rooster of bakplaat en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak gedurende 6 minuten.
2
Hak de knoflook grof. Mix in een hakmolen of vijzel de walnoten, knoflook, walnootolie en mascarpone tot een pesto. Breng op smaak met peper en zout.
3
Leg de serranoham op een bakblik en bak 6 minuten op 180℃ in de oven krokant. Dep de serranoham vervolgens droog en breek in stukjes.
4
Besmeer het geroosterd brood met de walnotenpesto, leg er wat sla op en verdeel hier vervolgens de serranoham overheen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Spaans
Mediterraans
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via