Preitaart Met Pangasiusfilet
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Preitaart met pangasiusfilet

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
1u 30min
Totale tijd
1u 45min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de preien schoon, snijd ze in dunne halve ringen en bak in een koekenpan met een scheutje olie.
2
Meng in een kom ricotta, peper, zout, kerrie, 1 tl citroenrasp en 1 tl citroensap door elkaar.
3
Snijd de pangasiusfilet in kleine blokjes. Kluts 1 ei met de maïzena tot er geen klontjes meer in zitten. Meng vervolgens de eieren door het ricottamengsel. Voeg de pangasiusblokjes, prei en erwten toe aan het mengsel.
4
Bedek een springvorm met bakpapier. Haal de vellen filodeeg uit elkaar en bekleed de bodem en de randen van de springvorm. Zorg er voor dat vellen elkaar overlappen. Deeg dat over de randen heen valt, mag blijven hangen en kan later over de taart heen worden gevouwen.
5
Verspreid de preivulling over de bodem van de springvorm. Vouw de randen filodeeg naar binnen en plaats de taart voor 1,5 uur in de oven.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Jos adema
Lisa van Eatertainment
Wilma
Lisa van Eatertainment
Nicoline
Lisa van Eatertainment
Bianca
Jennifer van Eatertainment
Cees
Fleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Quiche & Hartige taart
Ovengerechten
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via