Ratatouille ovenschotel met peulgehakt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Ratatouille ovenschotel met peulgehakt

Deze makkelijke en kleurrijke ratatouille brengt de perfecte balans tussen voedzame gerechten en volle smaken. Perfect voor wanneer je op zoek bent naar een gerecht boordevol groenten!   

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Ratatouille ovenschotel met peulgehakt

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de tomaat, aubergine en courgette in plakken van 1 cm.  
2
Bereid het Verstegen Kneed & Klaar Peulgehakt Klassiek Gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de olijfolie en bak het peulgehakt 5 min. Voeg de tomatenblokjes, Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout toe en roer door.  
3
Leg de courgette, aubergine, aardappelschijfjes en tomaatplakken om en om in een ovenschaal en verdeel het tomaten peulgehakt mengsel over de ovenschaal. Rooster het geheel 20 min. in de oven.  
4
Hak ondertussen de krulpeterselie fijn.  
5
Haal de ovenschaal uit de oven en garneer met de peterselie. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?