Print opties

Sluiten

Ratatouille ovenschotel met peulgehakt

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de tomaat, aubergine en courgette in plakken van 1 cm.  
2
Bereid het Verstegen Kneed & Klaar Peulgehakt Klassiek Gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de olijfolie en bak het peulgehakt 5 min. Voeg de tomatenblokjes, Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout toe en roer door.  
3
Leg de courgette, aubergine, aardappelschijfjes en tomaatplakken om en om in een ovenschaal en verdeel het tomaten peulgehakt mengsel over de ovenschaal. Rooster het geheel 20 min. in de oven.  
4
Hak ondertussen de krulpeterselie fijn.  
5
Haal de ovenschaal uit de oven en garneer met de peterselie. 
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.