Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes en de paprika in reepjes. Snipper de ui.
2
Verhit zonnebloemolie in een koekenpan en fruit de ui samen met de rode currypasta aan. Voeg vervolgens de kip toe en bak deze gedurende 3 min. mee.
3
Voeg de paprika en babymaïs toe en laat het geheel nog 5 min. bakken. Schep regelmatig om. Voeg de kokosmelk toe en roer dit goed door. Laat nog 2 min. doorkoken.
4
Serveer met de rijst en maak het gerecht af met koriander.
TRAMIN NUSSBAUMER GEWÜRZTRAMINER
Wijntip van Yves

Tramin Nussbaumer Gewürztraminer 2019

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Soort
Curry
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip

Gemaakt door Eatertainment

Delen via