Romige pasta met zalm en doperwten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Romige pasta met zalm en doperwten

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Kook de penne en de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Halveer de zalmfilet in de lengte in twee gelijke delen. Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak de zalmfilets aan beide kanten gaar, in ongeveer 2-3 min. aan iedere kant.
3
Giet de penne af en meng hier de crème fraîche, doperwten en geraspte kaas door. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de pasta over de borden en leg hierop de zalm. Maak het geheel af met peper en zout naar smaak.
Tenuta Iuzzolini Madre Goccia
Wijntip van Yves

Tenuta Iuzzolini Madre Goccia

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Romige gerechten
Pasta
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via