Rucola Stamppot Met Gruyere Kaas
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Rucola stamppot met Gruyère kaas

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Zet de aardappelen op in ruim (gezouten) water, breng aan de kook en laat in 20 minuten gaar koken. Giet de aardappelen af en stamp met de melk en 100 gram Gruyère tot een puree.
2
Hak de rucola grof en meng samen met de blokjes peer door de puree. Breng op smaak met peper en zout. Garneer de puree met de rest van de Gruyère, de walnoten en de gehakte peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Rian
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Stamppot
Aardappel
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via