Snert Stamppot Met Rookworst
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Snert stamppot

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
24u 0min
Totale tijd
54 min
1
Laat de spliterwten 1 dag van tevoren wellen in water.
2
Laat de diepvries tuinerwten langzaam ontdooien. Schil de aardappelen, wortel en knolselderij en snijd in blokjes. Kook de aardappelen, wortel en knolselderij gaar in 15 tot 20 min. gaar.
3
Verwijder de selderijblaadjes van het takje en hak fijn. Voeg toe aan de aardappelen, wortel en knolselderij. Giet de spliterwten af en voeg deze na 10 min. toe. Laat de spliterwten 10 min. meekoken.
4
Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt de helft van de boter en bereid hiermee de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Giet de aardappel, wortel, knolselderij en spliterwten af en stamp fijn samen met de rest van de boter. Breng op smaak met peper en zout. Roer als laatste de tuinerwten er door.
6
Serveer de stamppot met de rookworst en jus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Stamppot
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via