Stamppot van makreel, snijbonen en rucola
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Stamppot van makreel, snijbonen en rucola

Weer eens wat anders: stamppot van makreel, snijbonen en rucola. Deze snelle stamppot staat binnen 20 minuten op tafel. De gerookte makreel geeft de stamppot veel smaak. Gebruik crème fraîche als een romige tegenhanger en maak het gerecht af met rucola voor een frisse bite.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept stamppot van makreel, snijbonen en rucola

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in ruim water, met een wat zout, in ca. 15 min. gaar. Kook de snijbonen in een andere pan in 9 min. in ruim water beetgaar.
2
Halveer ondertussen de olijven. Trek met een vork de gerookte makreelfilet in vlokken uit elkaar.
3
Giet de snijbonen en aardappelen af. Stamp de aardappelen met de crème fraîche en geraspte kaas tot een smeuïge puree. Breng eventueel op smaak met peper.
4
Schep de snijbonen, makreel, olijven en rucola door de puree.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via