Print opties

Sluiten

Stamppot van makreel, snijbonen en rucola

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in ruim water, met een wat zout, in ca. 15 min. gaar. Kook de snijbonen in een andere pan in 9 min. in ruim water beetgaar.
2
Halveer ondertussen de olijven. Trek met een vork de gerookte makreelfilet in vlokken uit elkaar.
3
Giet de snijbonen en aardappelen af. Stamp de aardappelen met de crème fraîche en geraspte kaas tot een smeuïge puree. Breng eventueel op smaak met peper.
4
Schep de snijbonen, makreel, olijven en rucola door de puree.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.