Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Mix de groene currypasta met de koriander, plakjes jalapeño en de spinazie tot één egale massa in een blender of keukenmachine. Geen fan van pittig? Laat de jalapeño achterwege.
2
Verhit de olie in een wokpan op hoog vuur. Snijd de paprika in dunne repen en wok deze samen met de sugarsnaps en babymaïs ongeveer 4 min. Voeg de currypasta toe en roer goed door. Zet het vuur iets lager om te voorkomen dat de currypasta aanbrandt. Voeg de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook.
3
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Snijd de tilapiafilet in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm en voeg deze toe aan de pan met curry. Roer het geheel voorzichtig door. Laat de vis nog 5 min. meekoken. Roer zo weinig mogelijk, anders valt de vis uit elkaar.
5
Snijd de rode peper in kleine ringetjes en de limoen in parten. Garneer het gerecht met rode peper en limoenpartjes. Serveer met basmatirijst.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Thais
Diëten
Vrij van vlees
Soort
Curry
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via