Toast Met Rosbief En Smash Van Erwten En Edamame Bonen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Toast met rosbief en ‘smash’ van erwten en edamame bonen

Deze lunch zit vol met groenten en is een plaatje om te serveren. De ‘smash’ is een heerlijke groene spread van erwten en edamame bonen, ook wel bekend als sojabonen. Door de citroen kort te grillen, krijgt deze een lekkere, rokerige smaak. Heerlijk als finishing touch!

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept toast met rosbief en ‘smash’ van erwten en edamame bonen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breng water in een steelpan aan de kook. Blancheer de erwten en edamame bonen in 3 min. Giet af.
2
Snijd de munt fijn. Houd een klein handje erwten en edamame bonen apart ter garnering. Prak de rest samen met de olijfolie, zout, peper en munt grof tot een ‘smash’.
3
Verwarm een grillpan. Gril de sneetjes brood in de pan tot ze krokant zijn. Haal het brood uit de pan. Snijd de citroen doormidden en gril kort in de grillpan.
4
Hak de amandelen grof. Leg de sneetjes toast op de borden en verdeel hier de ‘smash’ over. Garneer met rosbief, amandelen, tuinkers en de overige erwten en edamame bonen.
5
Knijp de gegrilde citroenen uit boven de toast en voeg peper en zout toe naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Lupine
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via