Toast Met Rosbief En Smash Van Erwten En Edamame Bonen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Toast met rosbief en ‘smash’ van erwten en edamame bonen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breng water in een steelpan aan de kook. Blancheer de erwten en edamame bonen in 3 min. Giet af.
2
Snijd de munt fijn. Houd een klein handje erwten en edamame bonen apart ter garnering. Prak de rest samen met de olijfolie, zout, peper en munt grof tot een ‘smash’.
3
Verwarm een grillpan. Gril de sneetjes brood in de pan tot ze krokant zijn. Haal het brood uit de pan. Snijd de citroen doormidden en gril kort in de grillpan.
4
Hak de amandelen grof. Leg de sneetjes toast op de borden en verdeel hier de ‘smash’ over. Garneer met rosbief, amandelen, tuinkers en de overige erwten en edamame bonen.
5
Knijp de gegrilde citroenen uit boven de toast en voeg peper en zout toe naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Lupine
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via