Toast met rosbief en ‘smash’ van erwten en edamame bonen
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Breng water in een steelpan aan de kook. Blancheer de erwten en edamame bonen in 3 min. Giet af.
2
Snijd de munt fijn. Houd een klein handje erwten en edamame bonen apart ter garnering. Prak de rest samen met de olijfolie, zout, peper en munt grof tot een ‘smash’.
3
Verwarm een grillpan. Gril de sneetjes brood in de pan tot ze krokant zijn. Haal het brood uit de pan. Snijd de citroen doormidden en gril kort in de grillpan.
4
Hak de amandelen grof. Leg de sneetjes toast op de borden en verdeel hier de ‘smash’ over. Garneer met rosbief, amandelen, tuinkers en de overige erwten en edamame bonen.
5
Knijp de gegrilde citroenen uit boven de toast en voeg peper en zout toe naar smaak.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.