Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Plet de kardemom peulen met een mes. Voeg toe aan een pan met de melk, kaneelstokjes en steranijs. Laat op middelhoog vuur ongeveer 20 min. trekken, maar laat niet koken.
2
Zet de espresso en voeg toe aan het melkmengsel. Haal het koffie-melkmengsel door een zeef en vang op in een (schenk)kom. Verdeel over de koppen.
3
Snijd de chocolade en een kwart van de zuurstokken in kleine stukjes. Garneer iedere beker met een toefje slagroom, chocolade en de zuurstok stukjes. Top af met een takje munt en hang aan iedere beker een zuurstok. Serveer met de andere gerechten van de verrassende brunchtafel voor een complete brunch.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Lunch & brunch
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via