Witte asperges met Hollandaisesaus, aardappeltjes, ei en ham
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Witte asperges met Hollandaisesaus, aardappeltjes, ei en ham

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Kook de krieltjes in ca. 17 minuten gaar in een pan met water en een snufje zout.
2
Schil de asperges en verwijder de houtachtige onderkant (ongeveer 2 cm van het uiteinde). Kook de asperges in ca. 12 min. gaar in een ruime pan met water en melk.
3
Kook de eieren hard in 8 min. Bereid de Hollandaisesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking of maak de saus zelf.
4
Snijd de eieren en ham in blokjes en de peterselie fijn. Leg de asperges en de krieltjes op een bord, verdeel hierover de Hollandaisesaus, eieren, ham en peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Witte asperges
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via