Print opties

Sluiten

Witte asperges met Hollandaisesaus, aardappeltjes, ei en ham

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de krieltjes in ca. 17 minuten gaar in een pan met water en een snufje zout.
2
Schil de asperges en verwijder de houtachtige onderkant (ongeveer 2 cm van het uiteinde). Kook de asperges in 8 tot 10 minuten beetgaar in een ruime pan met water en melk. Let hierbij op de dikte van de asperges, dit maakt het verschil in de kooktijd.
3
Kook de eieren hard in 8 min. Bereid de Hollandaisesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking of maak de saus zelf.
4
Snijd de eieren en ham in blokjes en de peterselie fijn. Leg de asperges en de krieltjes op een bord, verdeel hierover de Hollandaisesaus, eieren, ham en peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.