Witte Peper Molen Zalm Met Witte Pepersaus (2)
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Zalm met witte pepersaus

Zalm met een lekkere romige saus kan nooit misgaan! De saus met witte peper past goed bij de smaak van de vettere zalm. Het is ook nog eens makkelijk om te maken en heerlijk om te serveren bij bijvoorbeeld aardappels uit de oven. Met dit gerecht laat je iedereen genieten!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept zalm met witte pepersaus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
18 min
Totale tijd
33 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui. Verhit de roomboter in een pan en fruit de ui glazig. Voeg de bloem toe en bak 2 min. mee. Voeg de bouillon en 5/6 van de Verstegen Witte Peper toe en breng aan de kook. Laat inkoken totdat de saus de dikte heeft van yoghurt. Voeg vervolgens de slagroom en het zout toe en houd warm op laag vuur.
2
Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat met de huid naar beneden. Bak 18 min. in de oven.
3
Giet de witte pepersaus in een kom en verdeel de overige Verstegen Witte Peper erover. Serveer de zalmfilets met saus en garneer het geheel met dille.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Vis
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via