Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten voor de zalmkoekjes:
Voor de salsa:
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Voor de zalmkoekjes: Schil en rasp de gember fijn. Maal met de helft van de zalm samen met de vissaus en limoensap in een keukenmachine tot een puree. Snijd de rest van de zalm in kleine blokjes en snijd het lente-uitje en de koriander fijn. Meng dit met de zalmmousse, vorm balletjes ter grootte van een golfbal en druk deze plat.
2
Voor de salsa: Snijd de komkommer over de lengte doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine blokjes. Schil de mango en snijd in blokjes even groot als de komkommer. Pel en snijd de rode ui samen met de rode peper en koriander fijn en voeg toe aan een kom met de komkommer en mango en sap het de limoen. Hussel door elkaar.
3
Bak de zalmkoekjes ongeveer 2 minuten per kant op de bakplaat en serveer met de salsa en eventueel extra koriander ter garnering.
4
Serveer met andere gerechtjes van de gourmettafel.
Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa
Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa
Wijntip van Yves

Bodega Pedro Escudero Finca Valdelagunda Sauvignon Blanc

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Bijgerechten
Cuisine
Thais
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via