Zoete Aardappelstamppot Met Spinazie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Zoete aardappelstamppot met spinazie

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd alle aardappelen en zoete aardappelen in blokjes. Kook de aardappelen in 20 min. gaar, giet ze af en bewaar wat kookwater. Stamp de aardappelen fijn en breng op smaak met peper en zout. Verdun eventueel met het overgebleven kookwater en roer de spinazie erdoor.
3
Halveer ondertussen de cherry tomaatjes. Meng deze met de olie en Italiaanse kruiden. Verdeel de cherry tomaatjes over de bakplaat en rooster in 10 à 15 min. in het midden van de oven.
4
Snijd de olijven in plakjes en verbrokkel de witte kaas. Verdeel samen met de tomaatjes over de stamppot.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

v. d. Velde
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Balans
Soort
Stamppot
Aardappel
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via