Zoete Aardappelstamppot Met Spinazie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Zoete aardappelstamppot met spinazie

Zin in een lekkere én makkelijke maaltijd? Deze zoete aardappelstamppot met spinazie heb je zo op tafel staan en is supersimpel te maken. De stamppot wordt afgetopt met tomaatjes, olijven en witte kaas; een heerlijk vegetarisch gerecht!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept zoete aardappelstamppot met spinazie

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en zoete aardappelen en snijd in blokjes. Kook de aardappelen in ruim water in 20 min. gaar.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaatjes. Meng deze met de olie en Italiaanse kruiden. Verdeel de cherrytomaatjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 10 à 15 min. in het midden van de oven.
3
Giet de aardappelen af en bewaar wat kookwater. Stamp de aardappelen fijn en breng op smaak met peper en zout. Verdun eventueel met het overgebleven kookwater en roer de spinazie erdoor.
4
Snijd de olijven in plakjes en verbrokkel de witte kaas. Verdeel samen met de tomaatjes over de stamppot.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via