Print opties

Sluiten

Zoete aardappelstamppot met spinazie

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en zoete aardappelen en snijd in blokjes. Kook de aardappelen in ruim water in 20 min. gaar.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaatjes. Meng deze met de olie en Italiaanse kruiden. Verdeel de cherrytomaatjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 10 à 15 min. in het midden van de oven.
3
Giet de aardappelen af en bewaar wat kookwater. Stamp de aardappelen fijn en breng op smaak met peper en zout. Verdun eventueel met het overgebleven kookwater en roer de spinazie erdoor.
4
Snijd de olijven in plakjes en verbrokkel de witte kaas. Verdeel samen met de tomaatjes over de stamppot.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.