Wij houden van budgetrecepten! Daarom delen we in dit weekmenu zeven van onze favoriete budgetrecepten met jou. Van krokante tortilla’s met rundergehakt tot enchiladas met kip en van bloemkoolpolenta met champignons en basilicumolie tot een smakelijke Franse plaattaart. Ontdek de recepten en ga aan de slag!
Krokante tortilla’s met rundergehakt
De week trappen we af met deze krokante tortilla’s met rundergehakt. Een snelle maaltijd die al in 20 minuten op tafel staat, dat is pas een goede start van de week! Naast rundergehakt vullen we de tortilla’s met kidneybonen, mais, ijsbergsla en cherrytomaatjes.
Kabeljauw uit de oven
Deze kabeljauw uit de oven is het proberen meer dan waard. Door de vis in de oven te bereiden samen met een saus van ui, knoflook, witte wijn en tomatenblokjes komen de smaken heel mooi samen. Serveer met in de oven geroosterde rode ui, venkel en wortel voor een complete maaltijd!
Kip siam met sperziebonen
Breek de werkweek doormidden met deze kip siam met sperziebonen! Een eiwitrijke maaltijd met lekker veel smaak. De kip, paprikareepjes en sperziebonen bak je en vervolgens voeg je hier ketjap en gembersiroop aan toe voor een heerlijk, zelfgemaakt sausje.
Bloemkoolpolenta met basilicumolie
Op donderdag kiezen we voor vega! Deze bloemkoolpolenta met geroosterde bloemkool, champignons en basilicumolie is een heerlijke vegetarische maaltijd waarbij je het vlees of de vis geen moment mist door de verschillende texturen. Extra lekker met de basilicumolie!
Enchiladas met kip
Start het weekend met een heerlijk bordje comfort food! Deze enchiladas met kip zijn perfect voor de vrijdagavond. Een Mexicaanse maaltijd gemaakt met een vulling van tomatenblokjes, zwarte bonen, spinazie en kip.
Groene lasagne met wilde zalm
Heb je op zaterdag wat meer tijd om in de keuken te staan? Maak dan zeker deze groene lasagne met wilde zalm! Ook budgetrecepten kunnen vis bevatten, dat laten we met dit recept zien. De spinazie en dille geven de lasagne de mooie kleur.
Op zondag genieten wij het liefst van een gemakkelijke maaltijd! Deze Franse plaattaart is ideaal. Snijd de groenten, rol het bladerdeeg uit en beleg het bladerdeeg met alle toppings. Vervolgens neemt de oven het werk van je over!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment