Er staat weer een heerlijk en goedgevuld weekmenu voor je klaar vol met diverse gerechten. Geniet van deze lekkere recepten met de juiste afwisseling tussen vis, vlees en vegetarisch. Laat je inspireren en ga aan de slag!
We beginnen de week met een vegan variant van een echte klassieker. Bij deze vegan auberginehachee met aardappelpuree vervangen we het rundvlees voor aubergine en paddenstoelen. Een vegetarische variant die ook nog eens lekker en voedzaam is.
Deze lente pasta met seizoensgroenten zoals venkel, courgette en groene asperges gemaakt door niemand minder dan Chefke Luc is ideaal voor de lente. De toevoeging van (venkel) worstjes, een beetje rode wijn en Parmezaanse kaas maakt dit gerecht helemaal compleet.
Deze traybake met zalm, spruitjes en bimi is ideaal voor na een lange doordeweekse dag of voor in het weekend. Je vult de ovenschaal met alle ingrediënten en de oven doet vervolgens de rest. Een supermakkelijk recept dat ook nog eens erg lekker en voedzaam is.
Begin het weekend goed met deze crispy halloumi wraps met gegrilde paprika. De gegrilde paprika en ui in dit recept zorgen voor een zoete balans, terwijl de srirachamayonaise en rucola juist zorgen voor wat extra pit. Het mooiste van allemaal is nog dat je dit gerecht binnen twintig minuten op tafel hebt staan.
Deze grote gamba’s met chorizo en parelcouscous móét je geprobeerd hebben! De gamba’s, gebakken in pittig chorizovet, vormen samen met de geurige couscous en groenten een ware smaaksensatie. Een heerlijke en voedzame maaltijd die past bij elke gelegenheid. Het mooiste van alles is dat je dit gerecht al binnen een halfuur op tafel hebt staan.
Deze makkelijke butter chicken is het ideale comfortfood voor op zondag. De butter chicken staat al binnen een half uur op tafel en is boterzacht en heerlijk mals. Serveer er naanbrood bij en je maaltijd is compleet. Perfect voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment