• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 26: sinaasappel risotto met zeevruchten, lasagnette met spek en meer!
Sinaasappel Risotto Met Zeevruchten1 1
Lifestyle

Weekmenu week 26: sinaasappel risotto met zeevruchten, lasagnette met spek en meer!

Geniet van superlekkere recepten die ook nog eens voedzaam en gevarieerd zijn. We hebben de lekkerste gerechten uit verschillende keukens voor je op een rijtje gezet. Van een verfrissende sinaasappelrisotto met zeevruchten tot een heerlijke lasagnette met spek. Laat je inspireren en kies je favoriet! 

avg karbonade

AVG met karbonade 

We beginnen de week met een klassieke AVG maaltijd. In dit recept gemaakt door niemand anders dan Chefke Luc, maken we een AVG’tje met karbonade! De karbonade is heerlijk in combinatie met de witte en groene asperges en gebakken krieltjes. Een makkelijk, lekker en voedzaam gerecht om de week mee af te trappen. 

Courgetelle Met Romige Avocadosaus

Courgetelle met zalm in romige avocadosaus 

Deze courgetelle met zalm in romige avocadosaus is niet alleen een feestje op je bord, maar smaakt ook nog eens superlekker! We maken de saus met avocado en cottage cheese, wat het gerecht heerlijk romig maakt zonder kookroom toe te voegen. Een perfect recept voor wanneer je zin hebt in een makkelijke en voedzame maaltijd. 

Shakshuka Met Geitenkaas2

Shakshuka met geitenkaas 

Ben jij een echte liefhebber van geitenkaas? Dan móét je deze shakshuka met geitenkaas eens proberen! Shakshuka is een hartig eenpansgerecht uit het Midden-Oosten, met gepocheerde eieren in een kruidige tomatensaus. In dit recept voegen we courgette en geitenkaas toe, en toppen we het af met verse dille. Een heerlijk gerecht dat ook nog eens binnen twintig minuten op tafel staat.

Sinaasappel Risotto Met Zeevruchten1 1

Sinaasappel risotto met zeevruchten 

Op zoek naar een lekker en verfrissend recept dat ook nog eens in no time op tafel staat? Probeer dan eens deze sinaasappel risotto met zeevruchten! De combinatie van romige risottorijst, zeevruchten en sinaasappel zorgt voor een lichte, zomerse risotto die perfect past bij een etentje in de zon. Ideaal voor wanneer je iedereen eens wilt verrassen. 

Lasagnette met spek 

Heb jij al eens gehoord van lasagnette? Bij lasagnette worden lasagnebladen ongekookt door de pastasaus geroerd, waarna ze garen in de saus. Het resultaat? Een heel makkelijk te maken eenpansgerecht dat precies hetzelfde smaakt als lasagne. In dit recept maken we de lasagnette met spek. Echt comfortfood op z’n best! 

Andalusische kip stoofschotel

Andalusische kip stoofschotel 

Deze Andalusische kip stoofschotel is een ware smaaksensatie. We brengen de kip op smaak met kaneel en honing, wat zorgt voor een heerlijke zoete smaak. Serveer met een frisse salade of rijst, en je hebt een volwaardige maaltijd. 

Okonomiyaki traybake 

Breng de smaken van Japan naar je keuken met deze okonomiyaki traybake. Deze makkelijke ovenschotel is geïnspireerd op de hartige pannenkoek okonomiyaki, en wordt in dit recept omgetoverd tot een volwaardige maaltijd met toppings als kool, rode ui, kaas, ontbijtspek en sauzen zoals srirachamayonaise en sojadressing. Een heerlijke afsluiting van de week!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via