Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de uien in ringen. Verhit de olijfolie in een pan, zet op de barbecue, voeg een snufje zoet toe en bak de uien bruin. Voeg de suiker toe en roer tot deze is opgelost. Voeg het bier toe en smoor de uien 10 min. zacht, totdat het bier is verdampt.
2
Gril ondertussen de braadworsten op de barbecue gaar.
3
Bereid de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes aan de bovenkant in.
4
Besmeer de binnenkant van ieder broodje met 1/4 deel van de Coleslaw rauwkost. Leg vervolgens de braadworst in het broodje en top af met de gesmoorde uien. Serveer met de mini augurken en extra overgebleven uien.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Amerikaans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Soort
Barbecue
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via