Stamppot is zo’n gerecht waarmee je eindeloos kunt variëren. Veel verschillende groenten kun je verwerken in een superlekkere stamppot. Toch wordt dit gerecht voornamelijk gegeten in de winter, maar ook zomergroenten of groenten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, zijn goed geschikt om te verwerken in stoemp (zoals onze zuiderburen stamppot noemen). Wat dacht je van deze heerlijke bietenstamppot met geitenkaas en rucola? Een feestje op je bord!
Wist je dat rode biet een ware superfood is? Goede reden om vaker rode bieten te eten! Zo kun je heel goed rode bieten verwerken in een salade of in een stamppot. Kies voor deze bietenstamppot met geitenkaas, rucola en feta en til jouw avondmaaltijd naar een hoger niveau. En mocht je stamppot rode biet over hebben, dan kun je het ook prima eten als lunch de volgende dag.
Wil je nog meer inspiratie voor koolhydraatarme recepten? Bekijk dan onze pagina!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment