Rasp de schil van een halve limoen en zet apart. Pers de limoenen uit zodat je ongeveer 150 ml sap overhoudt. Snijd de ui in dunne ringen en voeg deze toe aan het limoensap.
2
Snijd de kabeljauw in dunne plakken van ongeveer 0,5 cm dik. Snijd het plakje nog eens in 2 of 3 stukken afhankelijk van de grootte, zodat je plakjes van ongeveer 1,5 x 1,5 cm krijgt. Meng de stukjes kabeljauw met het limoensap en de ui in een kom. Laat dit ongeveer 10 min. in de koelkast ‘garen’. De vis wordt gaar door het zuur van het limoensap.
3
Snijd ondertussen de avocado in blokjes en meng deze samen met de crème fraîche, limoenrasp en een snufje zout in een keukenmachine tot een gladde crème. Voeg eventueel wat overgebleven limoensap toe tegen bruinkleuring.
4
Snijd de mango in blokjes van ongeveer 0,5 cm en zet apart.
5
Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Top af met een toefje avocadocrème, een stukje vis, een halve uienring en mangoblokjes. Garneer met verse dille.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.