Deze vegetarische bloemkoolcurry met rode linzen van DekaMarkt is kruidig, romig en superlekker! Je maakt alles gemakkelijk in één grote pan, dus weinig afwas achteraf. Serveer met naanbrood en maak af met koriander.
Tip: blijft de curry te dun? Meng dan 1 eetlepel maïzena met water en voeg dit toe. Wanneer je dit even een paar minuutjes kookt, zul je al snel zien dat de curry wat dikker wordt!
Lekker, vegetarisch en makkelijk, een Indiase curry is ideaal wanneer je zin hebt in een kruidig en romig gerecht. Je laat gemakkelijk het vlees achterwege doordat het gerecht vol met verschillende smaken zit. Kies eens voor deze Indiase spinaziecurry paneer. Paneer is een kaassoort, die veel eiwitten bevat en daardoor de ideale vervanger is voor vlees of vis. Of maak deze curry met zoete aardappel en kikkererwten. In een goed half uurtje staat deze curry al op tafel!
Benieuwd naar nog meer vegetarische curry recepten? Check dan snel onze receptenpagina en laat je inspireren!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment