Indiase spinaziecurry paneer
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Indiase spinaziecurry paneer

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de gele rijst zoals aangegeven op de verpakking en voeg een bouillonblokje toe aan het kookwater.
2
Snipper de ui en de knoflook en verwarm een grote pan met de helft van de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg dan de chilipoeder, paprikapoeder, komijnzaad, koriander en garam masala toe. Voeg hierbij de tomatenblokjes en spinazie. Laat de spinazie slinken en meng alles door elkaar. Voeg de Griekse yoghurt toe en meng door elkaar. Proef en breng op smaak met flink wat peper en zout.
3
Snijd de paneer in blokjes. Verwarm een koekenpan met de resterende olijfolie en bak de blokjes paneer aan alle kanten goudbruin.
4
Meng de paneer door de curry. Serveer de curry met de gele rijst.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Melk
  • Soja
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Soort
Curry
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via