Print opties

Sluiten

Borrelplank met salamirozen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
Extra keukenbenodigdheden
1
Maak de salamirozen door een plakje cervelaat over de rand van een wijnglas te vouwen. Leg het volgende plakje overlappend over het eerste plakje en vouw deze op dezelfde manier over de rand van het glas. Herhaal dit totdat alle plakjes op zijn. Draai daarna het glas om op de borrelplank, haal het glas voorzichtig van de cervelaat en de roos is klaar. Doe hetzelfde met de pepercervelaat en de salami met zomertruffel. Zet de drie rozen op een borrelplank.
2
Snijd de drie kazen en het vijgenbrood in plakjes en de vijgen in vieren. Vul twee kleine schaaltjes met de olijven en tapenade.
3
Zet de schaaltjes ook op de borrelplank en leg alle overige ingrediƫnten hier omheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.