Broodje gado gado
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Broodje gado gado

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breng twee pannen met water aan de kook. Kook het ei in 8 min. hard en laat schrikken in koud water. Kook ondertussen in de andere pan de taugé in 2 min. beetgaar en giet af.
2
Maak een pindasaus door de pindakaas, ketjap en melk aan de kook te brengen in een steelpannetje. Laat indikken tot een saus.
3
Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes. Snijd het ei in plakjes.
4
Snijd het stokbrood in tweeën en snijd open. Beleg met wortel, taugé, komkommer en ei. Verdeel de pindasaus en gebakken uitjes over de broodjes en serveer met kroepoek.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Indonesisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via