Burrito met zalm chimcurri en koolsalade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Burrito met zalm, chimichurri en koolsalade

Chimichurri is een verse kruidensaus die veel in de Argentijnse keuken wordt gebruikt. Vaak in combinatie met vlees, maar het is ook ontzettend lekker met een vettere vissoort, zoals zalm. Wij serveren de saus met zalm op een burrito, in combinatie met een zelfgemaakte koolsalade.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept burrito met zalm, chimichurri en koolsalade

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Pel de ui en knoflook en snijd samen met de rode peper grof. Voeg toe aan een keukenmachine en blend samen met de oregano, peterselie, extra vergine olijfolie en rode wijnazijn tot een chimichurri saus.
2
Snijd de spitskool fijn en de paprika in kleine blokjes. Schil de sinaasappel, snijd langs de witte vliezen partjes uit de sinaasappel en snijd in blokjes. Pers de limoen uit en meng dit met de kool, paprika, de sinaasappel en yoghurt tot een salade. Roer de peper en het zout erdoorheen.
3
Verhit de olie in een pan en bak de zalm aan beide kanten 2 min. Haal uit de pan en verdeel in stukken. Verhit een pan zonder olie op hoog vuur. Rooster de wraps 1 min. per kant.
4
Vul de wraps met de koolsalade, zalm en maak af met chimichurri.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via