Pel de ui en knoflook en snijd samen met de rode peper grof. Voeg toe aan een keukenmachine en blend samen met de oregano, peterselie, extra vergine olijfolie en rode wijnazijn tot een chimichurri saus.
2
Snijd de spitskool fijn en de paprika in kleine blokjes. Schil de sinaasappel, snijd langs de witte vliezen partjes uit de sinaasappel en snijd in blokjes. Pers de limoen uit en meng dit met de kool, paprika, de sinaasappel en yoghurt tot een salade. Roer de peper en het zout erdoorheen.
3
Verhit de olie in een pan en bak de zalm aan beide kanten 2 min. Haal uit de pan en verdeel in stukken. Verhit een pan zonder olie op hoog vuur. Rooster de wraps 1 min. per kant.
4
Vul de wraps met de koolsalade, zalm en maak af met chimichurri.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.