Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Kook de courgetti zoals aangegeven staat op de verpakking. Het is ook mogelijk om zelf courgetti te maken, door 1 courgette in dunne pasta slierten te snijden. Snijd intussen de ui fijn en snijd de wortel, aubergine, tomaat en paprika in kleine blokjes.
2
Meng de pulled oats met de extra vergine olijfolie, oregano, tijm, rozemarijn en chili. Meng dit goed door en laat het even intrekken voordat je het gaat bakken.
3
Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en voeg de ui toe. Voeg als de ui glazig begint te worden de wortelblokjes en aubergine toe. Pers de teentjes knoflook uit in de pan en laat al roerend de smaak vrijkomen. Voeg vervolgens de gemarineerde pulled oats en tomatenpuree toe. Breng op smaak met wat peper en zout. Voeg nu de tomaten en paprikablokjes toe. Door deze als laatste toe te voegen behouden ze hun lekkere bite. Voeg na 2 minuten de tomatensaus toe en breng het geheel aan de kook.
4
Giet de verse pasta af en roer de pasta door de bolognesesaus. Verdeel de pasta met de saus over twee borden en top het geheel af met verse basilicum, burrata en kleine druppeltjes extra vergine olijfolie voor de smaak.

Meer inspiratie

Eenpanspasta Met Paddenstoelen En Pancetta
Hoofdgerechten
Eenpanspasta met paddenstoelen en pancetta
20 min
Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Hoofdgerechten
Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
15 min
Pastasalade Met Parmaham En Gegrilde Avocado
Hoofdgerechten
Pastasalade met parmaham en gegrilde avocado
20 min
Tagliatelle Met Kipreepjes In Roomsaus
MAGGI
Tagliatelle met kipreepjes in roomsaus
30 min
Pasta Culurgiones Met Salie Tomatensaus
Hoofdgerechten
Pasta culurgiones met salie-tomatensaus
45 min
Pasta kip met rode pesto en ricotta
Hoofdgerechten
Pasta kip met rode pesto en ricotta
25 min
Pasta vega met groene pesto en mozzarella
Hoofdgerechten
Pasta vega met groene pesto en mozzarella
25 min
Pastasalade To Go
Lunch & brunch
Pastasalade to go
15 min
Gevulde Pastaschelpen Met Spinazie En Zalm
Hoofdgerechten
Gevulde pastaschelpen met spinazie en zalm
25 min
Spaghetti Met Zeekraal En Mosselen
Hoofdgerechten
Spaghetti met zeekraal en mosselen
20 min
Pasta Alla Checca
Hoofdgerechten
Pasta alla checca
35 min
Pastachips Uit De Airfryer Met Pistache Pestodip
Borrelhapjes & snacks
Pastachips uit de airfryer met pistache-pestodip
15 min
Pasta Pesto Met Kip Spinazie En Tomaatjes
Hoofdgerechten
Pasta pesto met kip, spinazie en tomaatjes
20 min
Romige Pasta Met Kipfilet In Parmaham
Hoofdgerechten
Romige pasta met kipfilet in parmaham
10 min
Beemster
Mac ‘n Cheese met vijgen, honing en rucola
25 min
Familie Ghiorsi Genuese Ravioli Met Sugo Saus
Hoofdgerechten
Familie Ghiorsi – Genuese ravioli met sugo saus
20 min
Gnocchi Met Dillepesto En Kabeljauw
Hoofdgerechten
Gnocchi met dillepesto en kabeljauw
40 min
Pasta Met Krokante Vis
Dutch Yellow Tail
Pasta met krokante vis
30 min
Pasta Met Coquilles Erwtjes En Citroen Dillesaus
Hoofdgerechten
Pasta met coquilles, erwtjes en citroen-dillesaus
20 min
Open Lasagne Met Pompoen Spinazie En Paddenstoelen
Hoofdgerechten
Open lasagne met pompoen, spinazie en paddenstoelen
35 min
Hartige Cannelloni Moederdag Taart
Hoofdgerechten
Hartige cannelloni Moederdag taart
15 min
Mediterrane Mac N Cheese
Beemster
Mediterrane Mac ‘n Cheese
30 min
Orecchiette Pasta Met Harissa Kipgehaktballetjes
Hoofdgerechten
Orecchiette pasta met harissa kipgehaktballetjes
25 min
Pappardelle Met Rucola Pesto En Bloemetjes
Hoofdgerechten
Pappardelle met rucola pesto en bloemetjes
15 min
Verse Basilicum Pappardelle
Hoofdgerechten
Verse basilicum pappardelle
25 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Pasta

Gemaakt door Eatertainment

Delen via