Farfalle Met Kerriesaus En Witvis
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Farfalle met kerriesaus en witvis

Farfalle; een lekkere pasta variant in de vorm van een leuk strikje. Deze pasta wordt gecombineerd met een zelfgemaakte kerriesaus en witvis. Een heerlijke maaltijd die je binnen een half uurtje op tafel hebt staan.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept farfalle met kerriesaus en witvis

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Kook de farfalle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2
Snijd de vis in gelijkmatige blokjes. Snipper de knoflook, ui, rode peper. Snijd de gele paprika in blokjes en de bosui in ringetjes. Verhit de boter in een diepe pan en bak hierin de knoflook, ui, rode peper en gember 2 min.
3
Voeg vervolgens de gele paprika toe aan de pan en bak mee. Voeg na 3 min de visblokjes, korianderpoeder, komijnpoeder, kerriepoeder en kookroom toe en breng dit 5 min aan de kook.
4
Meng de kerriesaus door de pasta en serveer op een bedje van rauwe spinazie en garneer met de bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via