Frittatensuppe
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Frittatensuppe

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Meng het hete water met het runderbouillonblokje. Klop ondertussen het ei los met het koude water, de melk en het zout. Voeg de bloem toe en meng met een garde snel door totdat de bloem is opgenomen. Zorg ervoor dat je niet te lang roert, zodat de pannenkoek niet taai wordt.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Giet het beslag in de pan en bak een pannenkoek van ongeveer 0,5 cm dik. Bak de pannenkoek aan beiden kanten lichtbruin.
3
Snijd de bieslook fijn. Rol de pannenkoek op en snijd in dunne reepjes van circa 0,5 cm breed. Schep de pannenkoekreepjes in de runderbouillon en garneer de soep met bieslook.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Tonia Tanke
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Soort
Soep
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via