Print opties

Sluiten

Frittatensuppe

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Meng het hete water met het runderbouillonblokje. Klop ondertussen het ei los met het koude water, de melk en het zout. Voeg de bloem toe en meng met een garde snel door totdat de bloem is opgenomen. Zorg ervoor dat je niet te lang roert, zodat de pannenkoek niet taai wordt.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Giet het beslag in de pan en bak een pannenkoek van ongeveer 0,5 cm dik. Bak de pannenkoek aan beiden kanten lichtbruin.
3
Snijd de bieslook fijn. Rol de pannenkoek op en snijd in dunne reepjes van circa 0,5 cm breed. Schep de pannenkoekreepjes in de runderbouillon en garneer de soep met bieslook.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.