Gegrilde paprikasoep met geroosterde cashewnoten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Gegrilde paprikasoep met geroosterde cashewnoten

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd grof. Maak de rode ui en knoflook schoon en snijd grof. Verwijder de steel van de rode peper en snijd de tomaten in partjes.
2
Verdeel alle gesneden groente op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met ¼ van de olie. Rooster 20 min. in de oven. Voeg de cashewnootjes de laatste 5 min. toe en rooster mee.
3
Verhit de helft van de olie in een soeppan. Voeg de gegrilde groente en de helft van de cashewnoten toe aan de pan samen met de groentebouillon en verwarm 5 min. Pureer met een staafmixer tot een gladde soep.
4
Snijd de peterselie en de overige cashewnoten grof. Verdeel de soep over de kommen en garneer met de zwarte peper, resterende olie en de grof gesneden peterselie en cashewnoten.
Wijntip van Yves

Greco bianco

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Noten
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Soep
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via