Een heerlijke soep van geroosterde groenten. Het maken is in een handomdraai gebeurd omdat de oven een groot deel van het werk doet. De soep krijgt een lekkere romige smaak door de geroosterde cashewnootjes. Een verrassend gerecht om te serveren.
Bij deze gegrilde paprikasoep is het heerlijk om een zachte witte wijn te serveren. De Madre Goccia van tenuta Iuzzolini uit het Italiaanse Ciro is perfect geschikt. Deze wijn wordt gemaakt van greco bianco druiven en een klein percentage chardonnay. Een heerlijk Mediterrane wijn met veel geelfruit en zachte tonen. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Kruiden zoals verse tijm zijn erg lekker bij het maken van paprikasoep. Daarnaast is het altijd lekker om knoflook en ui te gebruiken in je gerechten, dit geeft net wat meer smaak. De paprika’s en de bouillon geven al veel smaak in deze soep.
Paprikasoep is erg lekker om bijvoorbeeld als voorgerecht te eten. Wil je het als hoofdgerecht eten? Eet er dan een broodje bij, dip het in je soep of eet het lekker met kruidenboter.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment