Print opties

Sluiten

Gemakballen in Indische saus

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwijder de zaden uit de rode peper en snijd in dunne ringen. Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Pel en snijd de ui fijn.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3
Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Gemaktballen Indisch gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de gemakballen rondom bruin. Voeg de rode peper, Verstegen Komijnzaad (gemalen), Verstegen Kurkuma (gemalen), Verstegen Paprikapoeder (mild), Verstegen Gember (gemalen) en ui toe en bak 4 min.
4
Voeg de paksoi toe en blus af met de kokosmelk. Breng aan de kook en breng op smaak met Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout.
5
Snijd ondertussen de komkommer in plakken en marineer in de witte wijnazijn.
6
Verdeel de rijst over de borden, schep de Indische gemakballen curry over de rijst, garneer met de komkommer en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.