Gestoomde Zalm In Nori Met Couscoussalade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Gestoomde zalm in nori met couscoussalade

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet het stoommandje op een pan met water en breng het water aan de kook.
2
Snijd de paprika en komkommer in blokjes en de tomaatjes doormidden. Meng in een schaaltje de wasabi mayonaise, yoghurt en peterselie tot een sausje. Breng op smaak met peper en zout.
3
Rol de zalmfilets per stuk op in 1 norivel. Zorg dat het norivel goed vast zit door de zijkanten dicht te plakken met een beetje water. Leg de zalmfilets voor 5 min. in het stoommandje op de pan met kokend water.
4
Meng de warme parelcouscous met de paprika, komkommer, tomaatjes en wasabi-yoghurtsaus. Serveer met de gestoomde zalm en een schijfje citroen. Tip! Ben jij helemaal fan van sojasaus? Dip de zalm dan in een schaaltje sojasaus en laat de citroen achterwege.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Japans
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Sushi
Salade
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via