Deze stevig gevulde mini pompoenen zijn een echte eye catcher op tafel! We vullen de pompoenen met peulgehakt wat we op smaak brengen met nootmuskaat voor een hartverwarmende smaak en met rozijnen en feta voor een lekkere frisse touch.
Variatietip: wil je de mini pompoenen als recept voor het avondeten maken? Serveer het dan met (noten)rijst!
Hoewel groenten vaak een onderdeel zijn van een recept voor het avondeten, kan je het ook gebruiken als hoofdingrediënt. Zo ga je bij gevulde groenten de groenten vullen met allerlei lekkere ingrediënten. Ideaal voor wanneer je moeite hebt met het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Probeer naast deze gevulde mini pompoen bijvoorbeeld deze heerlijke gevulde courgette met ricotta en spinazie. Dit vegetarische recept is makkelijk te maken en gewoonweg lekker van smaak. Ook lekker om eens te proberen is deze gevulde paprika caprese waarbij we de paprika omtoveren tot een koolhydraatarm recept.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment