Print opties

Sluiten

Gevulde mini pompoen met Peulgehakt

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
50 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de boerenkool 5 minuten. Giet af en laat goed uitlekken.
2
Snijd ondertussen de bovenkant van de mini pompoenen. Verwijder de pitten en hol een stuk eruit. Snijd 2/3 van de peterselie fijn en ris de blaadjes van ½ van de tijm. Houd de rest apart.
3
Bereid het Verstegen Kneed & Klaar Peulgehakt Klassiek Gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de boerenkool, Verstegen Nootmuskaat (gemalen), pompoenpitten, rozijnen, gesneden peterselie en tijm erdoorheen. Verbrokkel de feta fijn en meng erdoorheen.
4
Vul de mini pompoenen met het gehaktmengsel en druk goed aan. Zet met de bovenkant erop op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd het topje van de bol knoflook af. Leg de bol in aluminiumfolie en druppel de olijfolie erin en eroverheen. Pak de bol goed in met de aluminiumfolie en bak samen met de mini pompoenen 40 tot 50 min. in de oven.
5
Snijd de overige peterselie fijn en ris de blaadjes van de overige tijm. Serveer de gevulde mini pompoenen met de veldsla en tenen knoflook om zelf uit te knijpen over de pompoenen. Garneer met de peterselie en tijm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.