Goulash is een Hongaarse soep gemaakt met gestoofd rundvlees en paprikapoeder. De smaak heeft een licht pittige touch en doordat het rundvlees wordt gestoofd in tomaat en bouillon wordt het heerlijk zacht.
Tip: lekker met wat brood om in de soep te dippen.
Goulashsoep is een hartige soep uit de Hongaarse keuken, gemaakt met mager rundvlees, paprika, uien en andere kruiden. Het wordt vaak geserveerd met aardappelen, noedels of brood en is een stevig en voedzaam gerecht dat perfect is voor koude dagen.
Goulashsoep wordt traditioneel gemaakt met mager rundvlees, zoals runderstoofvlees, maar soms worden ook andere soorten vlees, zoals varkensvlees, lamsvlees of wild, gebruikt.
Goulashsoep wordt vaak geserveerd met aardappelen, noedels of brood, zoals zuurdesembrood of roggebrood. Soms wordt er ook zure room of paprikapoeder over gestrooid als finishing touch om de smaak te versterken.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment