Print opties

Sluiten

Goulashsoep

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 25min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes. Schil de aardappelen en snijd in kleine stukken.
2
Snijd de riblappen in stukjes van circa 2 cm. Bestrooi royaal met peper en zout. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees en de spekreepjes rondom bruin. Haal uit de pan en leg op een bord.
3
Bak de ui en paprika 2 à 3 min. in het bakvet van de riblappen. Roer het karwijzaad, de chilivlokken en het paprikapoeder door de groenten en bak nog eens 2 à 3 min. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 à 2 min. mee.
4
Leg het vlees terug in de pan, schenk de bouillon en tomatenblokjes erbij en stoof het vlees in 2 à 2,5 uur zacht en gaar. Hak ondertussen de peterselie fijn.
5
Voeg de laatste 15 min. de aardappelen toe aan de soep en kook gaar. Verdeel de soep over soepkommen, garneer met peterselie en serveer met zure room en brood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.