Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Groente torentje met halloumi en rode bieten spread

Een echt toppertje voor de groentelovers. De aubergine, courgette en halloumi maak je apart klaar op de gourmetplaat en bouw je daarna met de rode bieten spread op tot een heerlijk geheel. Een feestje voor het oog én je mond!

Serveer dit gerecht samen met de andere gerechtjes van onze gezellige gourmettafel voor een compleet diner.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept groente torentje met halloumi en rode bieten spread

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de rode bieten in grove stukken. Voeg samen met de feta en citroensap toe aan een keukenmachine en meng tot een egale spread.
2
Snijd de aubergine, courgette en halloumi in plakken van ongeveer 1 cm dik. Smeer aubergine en courgette in met olijfolie.
3
Bak de aubergine, courgette en halloumi op de bakplaat voor 2 minuten per kant en totdat ze mooi bruin kleuren.
4
Maak een toren van een plak aubergine, bietenspread, halloumi en courgette. Maak af met een laatste laag bietenspread en de walnoten. Serveer met andere gerechtjes van de gourmettafel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via