Wraps zijn altijd een goed idee, want echt alles is er lekker in! Deze keer gaan we voor wraps met halloumi in de hoofdrol. Lekker fris en ontzettend makkelijk om te maken. Voeg hier courgette en avocado aan toe voor wat groenten, diverse smaakmakers als venkelzaad en komijn en je gaat zeker genieten!
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Heb je al eens gehoord van halloumi? Dit is een Cypriotische kaas, gemaakt van een mengsel van geiten-, schapen- en koeienmelk en daarna gestremd met enzymen. Doordat halloumi een rubberachtige consistentie heeft, kan je het gemakkelijk bakken. Ideaal voor vegetariërs, omdat je zo toch de structuur van vlees behoudt. Qua smaak zit halloumi tussen feta en mozzarella in, maar het heeft een vrij zoutige smaak. Het bevat lekker veel eiwitten en hierdoor is het ook een favoriet voor in vegetarische recepten. Benieuwd naar welke recepten je met halloumi kan vinden op Eatertainment? Je vindt ze allemaal onder halloumi recepten!
Halloumi kan je rauw eten, maar het is toch het lekkerste om het te bereiden. Snijd de halloumi in dunne plakjes en bak of gril ze in een pan. Omdat halloumi niet smelt, krijgt het een krokant korstje en een knapperige bite. Er zijn tal van recepten die je kan maken met halloumi. Eén van onze favoriete recepten is de Griekse maaltijdsalade van de BBQ. De halloumi gril je op de barbecue, waardoor het mooie grillstrepen krijgt. Heerlijk in combinatie met de olijven en gegrilde paprika. Aan soep kan je ook halloumi toevoegen. Zo kiezen we in deze erwtensoep voor krokant gebakken halloumi. Je mist geen enkel moment het spek!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment