Print opties

Sluiten

Halloumi wraps

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de rode ui in dunne halve ringen. Doe de helft in een kom en pers de citroen erboven uit. Schep om en houd apart. Snijd de courgette in de lengte doormidden en snijd beide helften in plakken van ca. een ½ cm.
2
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en roerbak de overige rode ui met het venkelzaad 8 min. op middelhoog vuur. Voeg na 5 min. de courgette en komijn toe en bak mee. Haal de pan van het vuur.
3
Snijd ondertussen de halloumi in plakken van een ½ cm. Verhit de overige olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de halloumi in 6-7 min. knapperig aan beide kanten.
4
Snijd ondertussen de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork fijn in een kom en breng op smaak met peper en eventueel zout.
5
Halveer de kropjes baby romaine sla in de lengte en snijd in reepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel de avocado, gebakken courgette en rode ui, halloumi, baby romaine en ingelegde ui over het midden van de tortilla’s, laat aan de onderkant een stukje vrij. Besprenkel de wraps met 2 el citroensap (per 4 personen) van de uien. Vouw de onderkant van de wraps naar boven en dan de zijkanten naar binnen, rol de wraps verder op. Halveer schuin en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.