Deze smaakvolle koffiekoeken maak je met een zelfgemaakte vanille custard. De koeken maak je van croissantdeeg en top je af met gesmolten chocolade. Heerlijk om te serveren bij, je raadt het al, de koffie!
De Nederlandse bakcultuur kent een rijke traditie van smakelijke en herkenbare baksels. Van krokante koekjes tot zachte gebakjes, Hollandse baksels zijn geliefd bij jong en oud. Denk aan een geurige koffiekoek bij het ontbijt, een sprits bij de thee of versgebakken boterkoek bij een speciale gelegenheid. Ons kikkerlandje kent tal van bakrecepten die je gemakkelijk zelf kan maken! Wij zetten een aantal populaire Hollandse baksels voor je op een rijtje:
Wat Hollandse baksels zo bijzonder maakt, is hun eenvoud en pure smaak. Vaak worden ze bereid met basisproducten zoals boter, suiker en bloem, maar toch hebben ze elk een unieke textuur en smaak. Veel van deze lekkernijen zijn al eeuwenoud en worden van generatie op generatie doorgegeven. Of je nu kiest voor een sprits bij de thee of een boterkoek bij een feestelijke gelegenheid, met Hollandse baksels haal je altijd een stukje traditie in huis!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment