Italiaanse Kruiden Italiaanse Bol Met Gegrilde Paprika 02 V3
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Italiaanse bol met gegrilde paprika

Kies voor eenvoud en ga voor een smaakvolle Italiaanse bol met gegrilde paprika! Dit lunch recept maak je gemakkelijk thuis. De pesto zorgt ervoor dat de smaak van de gemarineerde gegrilde paprika nóg beter tot zijn recht komt. Voeg daar romige burrata aan toe als tegenhanger en je lunch is compleet! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Italiaanse bol met gegrilde paprika

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd de paprika’s in repen van 2 cm. Marineer de paprika met ½ van de Verstegen Italiaanse kruiden en de olijfolie.
2
Bereid de Italiaanse bollen in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit ondertussen een grillpan op middelhoog vuur en gril de paprika 7 min. Roer de burrata los.
4
Snijd de Italiaanse bollen doormidden en verdeel de pesto over de onderkant van de Italiaanse bol.
5
Verdeel de gegrilde paprika, burrata, de overige Verstegen Italiaanse kruiden en rucola over de pesto en leg hier de bovenkant van de Italiaanse bol op.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via