Kippendij shoarma op Turks brood, citroenmayonaise en salade
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kippendij in reepjes en marineer deze voor 10 min. met de Verstegen Mix voor Shoarma.
2
Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en meng dit door de mayonaise.
3
Halveer de cherrytomaten en schaaf de komkommer in linten met een kaasschaaf. Meng dit met de veldsla en de olijfolie.
4
Verwarm een pan met de zonnebloemolie op middelhoog vuur. Pel en hak de knoflook fijn en bak in 3 min. glazig. Voeg de kippendij toe en bak deze in 8 min. goudbruin en gaar.
5
Bak het Turks brood af in de voorverwarmde oven volgens de beschrijving op de verpakking.
6
Snijd het Turks brood in 4 stukken en verdeel hier de citroenmayonaise over. Schep de kippendij shoarma op het brood en serveer met de salade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.